Dňa 22.10.2018, sa oficiálne začala prvá sezóna Online League Jeseň 2018. Všetci hráči dostali podrobné informácie o priebehu súťaže ako aj o pravidlách, eventuálnych výhrach ale aj trestoch pre previnilcov. Všetko nájdete na našom webe https://fifaleague.sk/ligy/.

Snažíme sa prezentovať v čo najlepšom svetle z hľadiska zázemia, podpory a inovovania organizácie jednotlivých eventov, či už ide o offline turnaje ale aj o vyššie spomínanú Online League. Veľkou výhodou tejto novinky je najmä fakt, že hráči hrajú v čase, ktorý im vyhovuje a na ktorom sa so súperom prostredníctvom mailov alebo iných sociálnych sietí dohodnú. Veľakrát sa na offline turnaje nedostane 30% hráčov jednoducho kvôli tomu, že už v ten dátum majú svoje plány, alebo to majú jednoducho ďaleko. Online League preto búra všetky hranice ! Hrá sa z pohodlia domova a bez obmedzení (vek, miesto, čas).

V súčasnosti prebieha premiérový ročník Online League Jeseň 2018, ktorý spočíva z prvých dvoch líg na PS4 a z jednej ligy na XBOX One. Pripravujeme tretiu platformu na PC. Pevne veríme, že sa Vám formát našej súťaže bude páčiť a pomôžete tak k jej rastu, či už hraním alebo aj pripomienkami zlepšenia a podobne.

Prvé zápasy máme odohrané v každej z líg a historicky prvý zápas, ktorý sa odohral v našom prvom ročníku Online League bol duel v 1. Lige PS4 medzi El Šipi a Majco95 (2:1) za čo chlapcom veľmi pekne ďakujeme a veríme, že sa im v priebehu súťaže bude dariť.

Každopádne ďakujeme všetkým zúčastneným a držíme palce 🙂

 

FIFA League SK