Dnešným dňom štartuje už 5. sezóna v HELL ENERGY Online League. PS4 otvára svoje možnosti pre hráčov v režime kick-off, kde štartuje 29 hráčov. Hráči sú rozdelení do dvoch skupín (skupina „A“ a skupina „B“), ktorí odohrajú najprv zápasy vo svojej skupine a potom nasleduje play-off. Pavúk sa vytvorí z TOP 16 hráčov (každá skupina TOP 8) a hrá sa do kríža s druhou skupinou: A1 – B8, B1 – A8 …

HELL ENERGY FUT PS4 a HELL ENERGY kick-off PC majú po 10 hráčov. V skupine odohrá každý s každým 2 kolá a nasleduje play-off TOP 8.

15 hráčov sa prihlásilo do Xbox Online league v režime kick-off, ktorí si to medzi sebou rozdajú o titul. Taktiež budú hrať dvojkolovým systémom každý s každým a do play-off postupuje TOP 8 hráčov.

V každej lige sa hrá play-off systémom BO3. To znamená na 2 víťazné body.

Ligy v režimoch Xbox FUT a PC FUT sme neotvorili kvôli nízkemu počtu prihláseným (štartovné bude vrátené).

V lige máme niekoľko nových tvári ako napríklad najnovšia spolupráca s UNI-LIGOU = liga v malom futbale na Slovensku odkiaľ sa nám prihlásilo hneď niekoľko hráčov: Adam_FcBPN, Alex_FcBPN, pali_FC Cool T, branci_RedDevils, Čajník_FC Letka, souco_92 a chlapci z DEFEATERS (DFS KIMMY_Enegerau_boys a DFS FABER_Engera_boys), ktorí vytvorili družbu s malo-futbalovým klubom Enegerau Boys pôsobiaci práve v Uni-lige. V lige sa predstavia aj traja hráči FK Teplice e-sport (dalas94, Aubik a MikiTheGooat), ktorí sú veľkými favoritmi na víťazstvo v PS4 FUT League. Všetkým hráčom držíme palce, aby reprezentovali svoje kluby v tom najlepšom.

KOMUNIKÁCIA hráčov s adminom a medzi sebou na discorde: https://discord.gg/RtMAJ9U
PRAVIDLÁ + ZÁKLADNÉ INFORMÁCIEhttps://fifaleague.sk/ligy/

Všetkým zúčastneným prajeme veľa šťastia !