Vraciame sa k nášmu pravidelnému reportu zo Special edition online league, kde sa pozrieme na postavenie hráčov a aktuálne poradie, ktoré sa za týždeň zmenilo.

V PS4 FUT skupine sa začali hýbať ľady a okrem jedného účastníka odohral už každý minimále 3 zápasy. Najväčším lídrom tejto skupiny je MikiTheGooat, ktorý z 11 zápasov získal plný počet – 33 bodov. Poradie za ním je veľmi nejasné, keďže počet bodov sa pohybuje od 4 k 8, takže zmeniť sa môže ešte všetko.

V režime Kick-off v skupine “A” vedie Miroslav-15, ktorý si drží tesný náskok pred Fanatik, ktorý zaostáva o 7 bodov ale má k dobru 2 zápasy, čo ho môže v konečnom dôsledku posunúť na rozdiel 1 bodu. O prvé 3 priečky bojuje aj Majinho10, kde z 15 zápasov vyťažil 37 bodov a pri výhre všetkých 3 zápasov sa dotiahne na 46 bodov, čo by prvú priečku delilo medzi 2 hráčov.

V skupine “B” o prvé priečky bojujú Adam a Alex z FcBPN, kde Alex má deficit 4 bodov, ktorý môže zmazať, pretože má k dobru 2 zápasy. Popri týchto hráčoch sa drží nad hranicou 60 bodov Davidko6. Netreba zabúdať ani na boj o play-off, kde každý bod môže pomôcť k bránam vyraďovacej fázy turnaja.

Xbox skupina je taktiež plná zvratov a jedným z očakavaných je Rx, ktorý sa posunul s náskokom 6 zápasov na prvé miesto tabuľky. Nemôžme však povedať, že prvé miesto je isté a presvedčiť o tom môže ešte hocikto. Najbližšie k tomu sú Pego, souco92, FIRERKO ale netreba zabúdať ani na Frodas, ktorý sa z 5. miesta môže vyšvihnúť na 2. V strede tabuľky je boj telo na telo o brány play-off medzi Revenant a matSVK, ktorých od seba delí len 1 bod.

Na záver tu máme PC skupinu, kde vedie Tomas2457, ktorého už nepredbehne nikto a tak do play-off mieri z prvého miesta. Druhé miesto zatiaľ obsadil Sawy, avšak pri zisku všetkých bodov z nasledujúcich 5 zápasov ho môže predbehnúť eilem. Pre Karfsen liga končí a brány play-off mu ostávajú zavreté. Naopak K&Bbros sa môže zachrániť, pokiaľ z nasledujúcich 5 zápasov vyhrá každý jeden.

Základná fáza sa pomaly blíži do finále a s jej koncom sa blíži play-off. Všetko podstatné sa dočítate u nás, tak zostaňte aj naďalej s nami!