Prinášame pravidelný report zo special edition online league. Najdôležitejšie zmeny v 5 ligách sa dočítaš práve tu!

Dnešný report začneme s PS4 A skupinou, kde sa prvého miesta nechce vzdať Miroslav-15. Fanatik a Majinho10 sú v jeho tesnom závese a pokiaľ sa im podarí vyhrať všetky zápasy, budú prvé 3 miesta deliť od seba len 1 bod. Prvé priečky budeme vedieť asi až po poslednom hvizde.

Skupina PS4 B sa drží v rovnakom tempe ako minulý týždeň. Adam a Alex z FcBPN zabrali prvé 2 priečky na rozdiel 1 bodu pokiaľ Alex vyhrá najbližší zápas. Davidko6 si stále drží 3. miesto ale netreba zabúdať na Galci19, ktorý môže získať 18 bodov, a tým by sa posunul na prvú priečku. Do play-off časti sa posunul kvasno13.

V PS4 FUT tabulke sa stále drží na prvom mieste neporazený MikiTheGooat, ktorý body stratil iba pri remíze s RAPID. Všetky priečky za ním sú veľmi otvorené, keďže aj najmenšie zaváhanie môže posunúť hráčov z druhého miesta na predposledné.

Xbox ligu stále dominuje Rx, ktorý body stratil iba pri 3 remízach a taktiež je stále bez prehry. Rovnaký počet bodov, zdieľajú prvé 3 priečky, rozdiel je iba v počte odohratých zápasov. Pri play-off fáze tiež nie je núdza o zápasové napätie, Revenant má 2 zápasy k dobru a môže matSVK posunúť do nepostupujúcej zóny.

V PC skupine je už o postupujúcich rohodnuté. Prvé miesto obsadil Tomas2457, za ním Sawy a Hurricane. Prvé 3 priečky môže zamiešať eilem, ktorý má 26 bodov a k dobru 4 zápasy. Postupujúcich do play-off uzatvára Tekkenino.

Každá liga má svoje čaro a jeden zápas častokrát zamieša celé poradie. Na ďalší vývoj sme zvedaví rovnako ako vy a novinky vám opäť prinesieme o týždeň v piatok!