Play-off Special edition online league je už v plnom prúde a my sme tu pre Vás aby sme Vám priblížili jeho priebeh. Pre pripomenutie sa hrá na 2 víťazné zápasy (BO3).

Ako prvé si priblížime výkony hráčov v PS4 FUT lige. Najväčším favoritom po skupinovej fáze bez prehratého zápasu je MikiTheGooat, ktorý naplnil očakávania a bez prehry pokračuje aj v play-off, kde vyradil Oravciar, a neskôr dalas94. Majinho10 sa pasoval s dalas94 ale druhý menovaný bol v súbojoch úspešnejší. RAPID vyradil El Šipi a stretne sa v semifinále s Aubik, ktorý vyradil DFS KIMMY_engerau_boys. Na jedného z tejto dvojice už vo finále čaká MikiTheGooat.

PS4 kick-off A a B skupina má spoločné play-off. Miroslav-15 sa po výbornom štarte v skupine prebojoval až do finále, kde ho prekonal až Kozinho, ktorý je zároveň prvý finalista. Ďalším favoritom boli Adam a Alex z FcBPN. Adamovi sa po výhrach nad kvasno13, Davidko6 a Galci19 podarilo prebojovať až do finále, kde jeho súper bude vyššie spomenutý Kozinho a my sa tak môžme tešiť na GrandFinal.

Xbox liga je tiež rozbehnutá a takisto má prvého finalistu, ktorým je Frodas. Frodas na svojej ceste vyradil Revenant a Jogurt41. Na druhej strane nás čaká semifinále, kde si sily zmerajú Rx a Pego, ktorí vyradili SpeedyMajerko a FIRERKO.

PC liga má taktiež jedného finalistu, ktorým je eilem, ktorý vyradil Jakkub81 a Sawy. Tomas2457 sa o finálovú miestnenku pobije s Hurricane, ktorý vyradil Jozefeee.

Ako to celé dopadne a kto bude víťaz na každej platforme sa dozvieme už túto nedeľu (3.5.2020) a nezabudnite si finálové zápasy zapnúť na našom twitch kanáli!