Special edition online league je dohraná a my už poznáme víťazov každej kategórie!

Prvú predstavíme PS4 FUT skupinu, kde za FIFALEAGUE nastupoval RAPID. Prvé miesto celého turnaja si berie MikiTheGooat, ktorý prešiel celý turnaj bez jedinej prehry! Vo finále mu podľahol Aubik a tretie miesto berie vyššie spomínaný RAPID, ktorý si v súboji o bronz poradil s Dalas94.

PS4 kick-off bolo zaujímavejšie o to viac, že skupina A a B boli v play-off spojené. Víťaz celkového turnaja je zo skupiny A, je ním Kozinho, ktorý v skupine obsadil tretie miesto ale prebojoval sa až do grand finále, kde si poradil s Adam_FCBPN, ktorý v skupine skončil prvý. V boji o tretie miesto sa stretli Miroslav-15, ktorý vyhral skupinu A a Galci19, ktorý bol tretí v skupine B. Víťazne z duelu vyšiel Miroslav-15 a berie tretiu priečku.

Xbox finále hostilo zápas Rx vs Frodas. Po náročných zápasoch pre oboch hráčov sa z prvej priečky tešil Frodas. Tretie miesto si po súboji o bronz berie Jogurt, ktorý porazil hráča Pego.

PC ligu, po sezóne bez prehry, vyhral Tomas2457. Jeho protivník vo finále bol eilem, ktorý obsadil druhé miesto. Súboj o bronz lepšie zvládol sawy, ktorý si nenechal tretie miesto vziať hráčom Hurricane.

Ďakujeme, že ste sledovali s nami až do konca, najbližší online turnaj je naplánovaný už tento víkend!