V dobe karantény stále nezaháľame a pripravujeme pre Vás stále množstvo turnajov, čoho dôkazom je aj FIFA LEAGUE CUP, ktorý sa konal od 8.5. do 11.5. pre každú platformu. Hralo sa systémom BO2, pričom pri rovnakom skóre rozhodol golden goal. Turnaj hostil celkom 222 hráčov a vstupné bolo FREE! Prizepool tvorilo celkom 1000€!

PS4 Kick-off turnaj odohralo celkom 69 hráčov. Po 5 kolách prišlo semifinále, v ktorom boli uspešní mikyyys11 a Domos. Romankko88 si však obhájil 3. miesto a zdolal fcst13. Finále sa rozhodlo s rozdielom o jeden gól, kde bol úspešnejší mikyyys11.

PS4 FUT sa zúčastnilo 58 hráčov a 4 vyhraté kolá delili hráčov od semifinále. Semifinálové zápasy boli tesné ale postúpiť z každej dvojice mohol len jeden hráč. Sirisetsedm a AlecB boli úspešní vo svojich semifinálových dueloch a pobili sa o prvé miesto, kde sa AlecB stal celkovým víťazom. Tretiu priečku si opäť postrážil Romankko88, ktorý zdolal lu528ka.

Xbox hostil 50 hráčov a cesta k semifinále trvala taktiež 4 kolá. Do finále následne postúpili RitzyBikCZ, ktorý sa stal víťazom celého turnaja, druhé miesto zobral FC MARTIN1011. O bronz sa pobili K1l3rss a FootedCreator10, kde bol úspešnejší prvý menovaný hráč.

PC turnaj hralo 45 hráčov, kde nám zápasy priniesli dosť napätia, keďže zápasy často rozhodol rozdiel jedného gólu. Bolo tomu tak aj v semifinálových dueloch kde o gól do finále postúpili Tomas2457 a _Tom1L0rd_. O tretie miesto sa popasovali Marius13 a ITzPaulinhoCZ, kde Marius13 bral bronz. Vo finále si _Tom1L0rd_ poradil so súperom a stal sa tak celkovým víťazom turnaja.