Je tu piatok a s ním pravidelný report z HELL ENERGY Online League!

Začneme PS4 A skupinou, v ktorej zatial panuje Kozinho, ktorý získal 45 bodov z možných 51. Na druhom mieste sa drží kvasno13 ale na krk mu dýcha Majinho10, ktorý z 10 zápasov neprehral zatiaľ ani jeden. Pri zostupovej zóne sú tiež tesné súboje, keďže rozdiel medzi postupovou a zostupovou zónou je 1 bod.

V PS4 B skupine je na čele tabuľky Miroslav-15, ktorý z 54 možných bodov získal 51. Na druhej priečke je momentálne Vrabelis a s rovnakým počtom bodov je na tretej priečke DFS KIMMY_engerau_boys, ktorý má k dobru 3 zápasy. Zostupová zóna s postupovou sa delia len na rozdiel skóre.

PS4 FUT skupina zatiaľ veľa zápasov nehostila, avšak prvé 3 miesta poznáme. Druhú a tretiu priečku si so ziskom 6 bodov delia GFT-Chupibear93 a vladenl, prvé miesto s 9 bodmi drží Peposlav17.

Xbox skupina hostila taktiež málo zápasov. Prvé a posledné miesto delí 6 bodov. Napriek malému počtu odohratých zápasov sú priečky nasledovné – prvú obsadil Letec7323, druhú matSVK a tretí sa drží Frodas. Treba však myslieť na to, že všetko je veľmi otvorené.

PC hráči odohrali o čosi väčšie množstvo duelov. O prvú priečku sa delia BavendoFarky a Meliandro, ktorých delí len rozdiel skóre, obaja majú 12 bodov. 11borido je tretí s počtom bodov 8 ale Romco19 je s rovnakým počtom bodov hneď za ním. Netreba zabúdať ani na Sawy, ktorý má k dobru 8 zápasov a chýbajú mu len 2 body na vyššiu priečku.

Ligy sú zamotané, niekde sa odohralo viac, niekde menej. Všetko je ešte otvorené a my Vás budeme aj naďalej o všetkom informovať!