Je tu piatoček a s ním pravidelný ligový report! Poďme sa pozrieť na to, čo sa za týždeň zmenilo.

Začneme tradične PS4 skupinami, konkrétne skupinou A, kde čelo tabuľky obsadil Kozinho, ktorého s 2 bodovou stratou stíha kvasno13. Tretí je zatiaľ Majinho10, ktorý obom spomenutým dýcha na krk.

PS4 B skupina prvú trojku nezmenila. Prvú priečku si drží Miroslav-15, ktorý z 60 bodov získal 57! Druhé miesto patrí Vrabelis a s rovnakým počtom bodov je DFS KIMMY_engerau_boys na 3. mieste. Zdá sa, že o prvom mieste už je rozhodnuté, keďže bodový rozdiel je 20 bodov. Napínavý bude aj súboj o play-off, kde hráčov delia 2 body.

PS4 FUT sa rozbieha pomaly ale isto a prvý sa drží TRacz7 so ziskom 12 bodov. Druhý je Peposlav17 s rovnakým počtom bodov a na krk obom dýcha Szabi_1992, ktorý má k dobru 2 zápasy a stráca iba 3 body.

Xbox skupina má stále “štartovaciu”, keďže traja hráči neodohrali ani zápas. Z tých, ktorý svoje hry trochu nakopli vedie Letec7323, na neho 4 body stráca Cursedsteam33 a bronzový je zatiaľ matSVK.

PC časti ligy zatiaľ kraľuje Sawy, za ním sa drží so stratou 1 bodu BavendoFarky a s rovnakým počtom bodov je tretí Meliandro. Zostupovú zónu a 4. priečku od seba delia 4 body, takže nás čaká ešte zaujímavé rozuzlenie.

Všetky novinky a udalosti Vám prinášame na web, tak nezabudni sledovať všetky sociálne siete a buď v obraze!