Finále každej platformy už je na dohľad a my Vám priblížime priebeh celého diania.

Spojené play-off PS4 už pozná oboch finalistov a sú nimi Majinho10 a Miroslav-15. Majinho si vo svojej ceste poradil s Vrabelis a DFS KIMMY_engerau_boys. Miroslav vyradil Acecko a Kozinho. Súboj o tretiu priečku povedú DFS KIMMY_engerau_boys a Kozinho.

PS4 FUT má prvého finalistu v podobe Peposlav17, ktorý vyradil TRacz7 a poslal ho do súboja o bronz. Druhá strana pavúka je ešte otázna, pretože RAPID a GFT-Chupibear93 ešte neodohrali prvý zápas v play-off. Szabi_1992 zatiaľ čaká na svojho oponenta.

Xbox má taktiež už finálnu dvojicu, ktorú tvoria Jogurt41 a Rx. Jogurtova cesta play-off začala výhrou nad Frodas, pokračoval úspešným duelom s Letec7323 a teraz čakáme výslednú bitku o zlato. Rx pri svojej ceste vyradil matSVK a Pego, ktorý sa s Letec7323 stretne v súboji o bronz.

PC zatiaľ pozná meno jedného finalistu, ktorým sa stal Sawy. Sawy na svojej ceste porazil Jakkub81 a v semifinále Tomas2457. Na druhej strane pavúka máme prvého semifinalistu. BavendoFarky čaká na súpera z dvojice Meliando/Romco19.

Finále každej platformy budeme streamovať na našom twitch kanáli https://www.twitch.tv/fifa_league_sk. Prvé finále bude v pondelok na platforme Xbox! Viac info na stránke.