Finálne poradie súťažiacich z HELL ENERGY Online League je tu! Ako sa darilo hráčom vo finálnej fáze turnaja nájdeš v článku!

Začneme PS4 Kick-off pavúkom, ktorý bol kombinovaný zo skupín A a B. Miroslav-15, ktorý sa stal ako prvým finalistom prekonal v play-off Acecko a Konziho, kde prehral iba jeden zápas. Druhý finalista Majinho10 mal cestu čistú a bez prehry vyhral celú play-off časť, keď si s Miroslav-15 poradil 2:0 na zápasy. O 3. miesto sa pobili DFS KIMMY_engerau_boys a Kozinho. Na bronzovú priečku si nakoniec siahol Kozinho.

PS4 FUT hostila mnoho dobrých hráčov, no do finále sa podarilo dostať Szabi_1992, ktorý vyhral základnú skupinu a Poposlav17, ktorý skončil v skupinovej fáze 4. Obaja hráči mali do finále cestu bez prehry. Vo finále nás čakali napínavé zápasy, ktoré sa skončili 2:1 v prospech Peposlav17. O bronz sa popasovali TRacz7 a RAPID, z ktorých vyšiel víťazne prvý menovaný hráč.

Xbox play-off ovládol favorizovaný Rx, ktorý svoju cestu vrátane základnej skupiny zvládol iba s 1 prehrou. Vo finále mu podľahol druhý finalista Jogurt41, ktorý základnú časť vyhral. Tretie miesto zobral Pego po súboji s Letec7323.

Pri PC zápasoch sa zrodil “invincible” BavendoFarky, ktorý počas celého turnaja nezaznamenal ani jednu prehru a celý turnaj ovládol. Jeho oponent vo finále Sawy sa musel uspokojiť so striebornou priečkou. Na tretej priečke je Meliandro po súboji s Tomas2457.

To je zo šiestej Online ligy všetko, tešíme sa na vás aj nabudúce!