Po kratšej letnej prestávke je tu opäť report z HELL ENERGY Online league 7. Ako sa darilo hráčom a kto sa prebojoval do play-off sa dočítaš v článku!

Ako prvú si pozrieme 1. ligu PS4 skupiny. Prvé miesto v tabuľke po skupinovej fáze obránil Miroslav-15. Postupové brány sa zavreli za Galci19, ktorý bol posledný postupujúci do play-off a brány play-off tak zostali zatvorené 4 hráčom. V štvrťfinále sa tak predstavilo 8 hráčov. Do semifinále sa prebojovali Miroslav-15, Fanatik OUTSIDERS, UltraHus a Szabi_1992. Semifinálové zápasy sa rozohrajú medzi Miroslav-15 vs. Fanatik OUTSIDERS a UltraHus vs. Szabi_1992.

Skupinu 2. ligy PS4 ovládol Davidko6, ktorý v tabuľke obsadil prvé miesto. RhinoSK sa vyšplhal na druhú priečku, z bronzového miesta sa na nich dotiahol exe_tomasko2591. Postupové priečky uzatváral acchakko21, za ktorým zostalo 5 hráčov stáť pred zatvorenými dverami. 8 hráčov sa prebojovalo do štvrťfinále, avšak ďalej mohla postúpiť iba polovica z nich. Postupujúci do semifinále vytvorili dvojice Davidko6 vs. Cvaldo_413 a Veni vs. bamburinho.

Komu sa podarí obsadiť prvé priečky, kto bude korunovaný za úplného víťaza a kto si odnesie prvú cenu domov zistíme už čoskoro!