Prinášame vám piatkový a zároveň finálny Hell Energy Online league 7. report! Ako sa darilo hráčom sa dočítate v článku.

PS4 ligy už spoznali svojich víťazov a my sa spolu pozrieme na obe z nich. V druhej lige sa v semifinále stretli Davidko6 a Cvaldo_413. Davidko6 ako víťaz skupiny potvrdil svoju rolu favorita a zvíťazil 2:0 na zápasy. Druhá dvojica Veni a exe_tomasko2591 spoznala víťaza taktiež po 2 zápasoch. Druhý menovaný hráč ,ktorý v skupine skončil na treťom mieste, si s Venim poradil 2:0 a postúpil do finále, kde sa mu postavil Davidko6. Vo finále to už bolo napínavejšie, avšak Davidko6 nesklamal a stal sa víťazom PS4 2. ligy po 3 zápasoch, ktoré skončili v konečnom výsledku 2:1 pre neho. Tretie miesto obsadil Cvaldo_413 po výhre nad Veni.

V PS4 1. lige sa taktiež bojovalo až do úplného konca. V semifinálových dueloch sa stretli Miroslav-15 a Fanatik OUTSIDERS, kde sa Fanatikovi podarilo zvíťaziť 2:1 na zápasy a postúpiť do finále. Miroslav-15, ktorý skupinu vyhral sa tak musel uspokojiť so súbojom o bronz. Druhý duel medzi UltraHus a Szabi_1992 sa rozhodol už po dvoch zápasoch, kde Szabi_1992, ktorý skončil v skupine 3., ukázal chuť po finále. Vo finále sa o prvú priečku pobili Fanatik OUTSIDERS a Szabi_1992, z ktorých úspešnejšie uzavrel turnaj Szabi_1992, a stal sa tak víťazom PS4 1.ligy. V súboji o bronz si Miroslav-15 poradil s UltraHus a tešil sa tak z tretieho miesta.

Jedna sezóna skončila, ďalšia sa chystá čoskoro. Zostaňte s nami aj naďalej a vidíme sa čoskoro!