Prvé miesto tabuľky zostáva od začiatku ligy nedotknuté, podarí sa ostatným hráčom zosadiť Huhnaka z trónu? 

Tretie kolo SWAN FIFA PRO League je za nami a opäť sme sa dočkali skvelých zápasov tých najlepších FIFA hráčov. Otvárací zápas tretieho kola patril hráčom RIIJK a SIG FCMARTIN. Prvý zápas sa hráči doťahovali po góle a víťazstvo nakoniec pripadlo na stranu SIG FCMARTIN v pomere 2:3. RIIJK sa na druhý zápas pripravil dôslednejšie a súperovi nedal šancu v zápase, ktorý skončil v jeho prospech 5:2. Obaja hráči si tak pripísali 3 body do tabuľky.

Druhý zápas hostil derby Trnava – Slovan v podaní FCST Alex a Slovan Lumasa2. V očakávanom súboji hráč Slovana rozdrvil svojho protivníka v zápasoch 2:8 a 0:3. Lumasa2 si tak presvedčivo pripísal 6 bodov a patrí mu momentálne druhé miesto v lige.

Aktuálneho lídra tabuľky Huhnaka čakal zápas proti žilinskému hráčovi cristy7. Oba zápasy sa odohrali ako cez kopirák a skončili výsledkami 3:2 pre Huhnaka, ktorý si pripísal 6 bodov do tabuľky a jeho náskok na čele sa tak zvýšil na 5 bodov.

Druhé derby tohto kola patrilo hráčom FCST_Kali a Slovan_rSp17. Tentokrát však prvý zápas nebol s takým veľkým rozdielom ako v predošlom prípade. FCST_Kali ukoristil výhru pre seba a Trnavu po výsledku 2:1. Druhý zápas Kali taktiež nenechal na náhodu a so súperom sa rozlúčil s výhrou 3:0 a 6 bodmi.

Posledný dvojzápas patril hráčom ASTN.Doli97 a SIG_Typci. Obidva zápasy sa niesli vo veľkom nasadení a hráči boli vyrovnaní v oboch stretnutiach. O vyrovnanosti tímov hovoria aj výsledky. Prvý zápas skončil remízou 2:2, kde si hráči podelili bod. Druhý zápas mal podobný priebeh, ale ASTN.Doli97 sa neuspokojil s 1 bodom a vsadil na útočnú hru, ktorá mu po víťazstve 3:2 priniesla vytúžené 3 body. ASTN.Doli97 aktuálne patrí 3. priečka v lige.

Pred nasledujúcim kolom dávame do pozornosti zápasy medzi klubovými spoluhráčmi RIIJK vs. Huhnak a derby slovenskej ligy medzi Slovan_Lumasa2 vs. FCST_Kali.

Najbližšie kolo nás čaká už 12.11.2020 o 19:00, tak si nezabudni naladiť facebookovu fanpage , Twitch kanál a www.huste.tv! 

Na víťaza zápasov SWAN FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké všetci noví hráči dostanú po registrácií 20€ úplne zadarmo. Viac informácií o akcií nájdeš tu. 

Ak si trúfaš a chceš patriť medzi najlepších, neváhaj sa registrovať do nižších súťaží na https://fifaleague.sk/registracia/ . Najlepší dvaja postupujú medzi elitu, tak ukáž, že na to máš aj ty!

 

– autor: Adam Ďurdiak, FIFA League SK