Lumasa z Slovanu sa snaží stiahnuť náskok. Podarí sa mu dobehnúť lídra tabuľky?

Štvrté kolo SWAN FIFA PRO League je minulosťou a tento týždeň sme dostali gólovú nádielku v každom dvojzápase. O gólovom kolotoči sme sa presvedčili hneď v prvom dvojzápase. Prvý dvojzápas odohrali medzi sebou SIG_FCMARTIN a FCST_Alex. Gólové hody mohli začať a prvý zápas pripadol v prospech FCST_Alex po výhre 1:3. SIG_FCMARTIN nechcel odísť naprázdno a v zápase, ktorý potešil každého nestranného diváka zvíťazil 5:3. Obaja hráči si tak pripísali 3 body to tabuľky.

Dlho očakávané klubové derby odohrali RIIJK a Huhnak. Huhnak, ktorý momentálne kraľuje lige, si v prvom zápase poradil s klubovým spoluhráčom a zvíťazil rozdielom triedy 1:4. Druhý zápas bol veľmi vyrovnaný, o čom svedčí aj remízový výsledok 2:2. Huhnak tak stále drží 7 bodový náskok v tabuľke pred druhým Slovan_Lumasa2.

Už spomínaný Slovan_Lumasa2 participoval v treťom dvojzápase, kde nastúpil proti trnavskému hráčovi FCST_Kali. Gólové boli oba zápasy, avšak víťaza sme nenašli ani v jednom z nich. Hráči si po remízových zápasoch 1:1 a 2:2 pripísali po 2 bodoch do tabuľky.

Cristy7 a ASTN.Doli97 odohrali proti sebe 2 zápasy, v ktorých padlo 9 gólov. Prvý zápas sa hral veľmi opatrne a žiadna strana neukázala dostatočnú chuť po víťazstve. Po bezgólovej remíze 0:0 si hráči podelili po bode. Druhý zápas sa cristy7 naladil na útočnú vlnu a svojho súpera prevalcoval výsledkom 8:1.

Hráči Slovan_rSp17 a SIG_Typci sa podieľali na poslednom dvojzápase štvrtého kola, v ktorom padlo 14 gólov. Prvý zápas skončil pomerne tesne, keďže hráči sa držali telo na telo a SIG_Typci sa podarilo vybojovať výhru 2:3. Druhý zápas bol jednoznačný pre SIG_Typci, ktorý súpera prehral 2:7 a uzavreli tak štvrté kolo SWAN FIFA PRO League.

Poradie hráčov, ktorí sa môžu kvalifikovať do SWAN FIFA PRO League sa taktiež hýbe. Momentálne majú najbližšie k postupu hráči delay_Revy s 200 bodmi a Szabi_1992 so 180. Nič ešte nie je definitívne uzavreté a máme sa na čo tešiť. Poradie súťažiacich v nižších ligách môžeš sledovať tu https://fifaleague.sk/live-rank/ .

Ďalší týždeň nás čaká ako prvý dvojzápas klubové derby FCST_Kali vs FCST_Alex. Najbližšie kolo začína už 19.11.2020 o 19:00, preto nezabudnite sledovať live komentované zápasy na  facebookovej fanpage, Twitch kanáli a www.huste.tv

Na víťaza zápasov SWAN FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€. Viac informácií o akcií nájdeš tu.

Ak si trúfaš patriť medzi najlepších, neváhaj sa registrovať do nižších súťaží na https://fifaleague.sk/registracia/ z ktorých najlepší dvaja hráči postupujú do elitnej FIFA PRO LEAGUE.

– autor: Adam Ďurdiak, FIFA League SK