Ktorí hráči nakoniec postúpia do play-off ? Sleduj spolu s nami posledné 9. kolo ligy. 

Základná časť FIFA PRO League je takmer na konci. Zostáva pred nami iba posledné kolo, ktoré prichádza už 29.4. Následne súťaž prejde do play-off a finálovej časti. Poďme sa pozrieť, ako dopadli zápasy 8. kola a ktorí hráči majú najväčšie predpoklady na postup. 

Hneď na úvod kola sme mali zápas týždňa, čo bol zaujímavý súboj medzi Huhnakom z Entropiqu a FCVP.cristym. Súboj priniesol vyrovnané zápasy s výsledkami 1:1 a 3:3, celkovo 4:4 a hráči si do tabuľky pripísali obaja po bode.

V druhom zápase sme mohli vidieť dohrávku 6. kola medzi SIG_Typci a CFTdelay_Revym. Revy po slabšom úvode v lige sa výsledkovo chytil, čo potvrdil aj v tomto zápase a to výsledkami 4:1 a 4:1, celkovo jednoznačne 8:2.

Po tomto zápase sme sa opäť vrátili do aktuálneho 8. kola zápasom medzi SIG FCMARTIN a CFTdelay_ROMANKKOM. V súboji, kde nebol výraznejší favorit, sa v prvom zápase zrodila remízová prestrelka a to s výsledkom 4:4. Rozhodol až druhý zápas, tiež s veľkým počtom gólov a to v pomere 5:1 pre Romankka, celkovo 9:5.

Po nich sa nám opäť predstavil CFTdelay_Revy proti RIIJKOVI z Entropiqu. V zápase bol určite favorit RIIJK a po remízovom zaváhaní cristyho sa mohol dostať na čelo tabuľky. To sa však vôbec nestalo a prekvapivo nebodoval. Výsledkami 4:3 a 2:5, celkovo 6:8 si 3 body pripisuje Revy.

Posledný zápas kola medzi sebou odohrali Slovan_Lumasa2 a ASTN.Doli97. Favoritom bol určite Lumasa, ktorý to aj potvrdil výsledkami 1:1 a 4:2, celkovo 5:3 a získava 3 body.

Na prvom mieste tabuľky teda máme FCVP.cristy, tesne za ním sa nachádza RIIJK s 1 bodovou stratou. Do play-off by postúpili aj FCST_Alex, CFTdelay_Revy, SIG_FCMARTIN a Huhnak. Avšak Huhnak má iba 1 bodový náskok pred CFTdelay_Romankko a Slovan_Lumasa2. Záverečné kolo teda môže ešte poriadne zamotať celkový stav bodov. 

Sledujte veľké 7 zápasové 9. kolo už vo štvrtok od 17:30 na facebookovej fanpage, Twitch kanáli a sociálnych sieťach mediálnych partnerov.  

Niké TOP 5 gólov týždňa

Na víťaza zápasov FIFA PRO League si môžeš staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€. Viac informácií o akcií a stávkové kurzy nájdeš tu. 

Sledujte FIFA League aj na sociálnych sieťach: 

Facebook 

Instagram