Vo štvrtok sme zahájili tretiu sezónu a prvé kolo začalo naozaj intenzívne. Počas 6 hodinového streamu sme sledovali 14 veľmi vyrovnaných zápasov, no remízou skončili len dva. Padalo množstvo gólov a videli sme aj skutočne umelecké akcie hráčov z najlepších česko-slovenských tímov. To je štart ako sa patrí.

V tretej sezóne hrá 12 tímov, z ktorých až sedem tímov tvoria klasické, športové kluby. Okrem e-športových divízií špičkových futbalových klubov ako Viktoria Plzeň, Sparta Praha, Bohemians a Slávia Praha sú v hre aj reprezentanti popredných e-športových tímov ENTROPIQ, Sinners, Sampi alebo DDG Esports. Každý z tímov má vysoké očakávania a hráči pôjdu na hranicu svojich schoností. To môže znamená len jedno – zápasy najvyššej kvality.

Presne to sme videli už vo vysielaní prvého kola. Zápas večera medzi SINNERS Cristy a FC Viktoria Plzeň Huhnak bol tvrdým bojom od začiatku až do konca. Obom hráčom sa podarilo zaskórovať dva krát a prvý zápas medzi týmito rivalmi dopadol 2:2.

Zápas si môžete pozrieť na zázname [1:33:30]:



FIFA PRO League vysielame každý štvrtok od 17:00. Sledujte 2. kolo už tento štvrtok naživo na twitch.tv/yzonesk a na ChuckTV.

Tu je zostrih TOP 5 gólov z vysielania prvého kola. Hlasujte za najlepší gól kola na našom Facebooku a vyhrajte  zásobu energie na celý mesiac od RedBullu.
Výhercov vyžrebujeme naživo počas vysielania 2. kola FIFA PRO LEAGUE 28.10.2021 na twitch.tv/yzonesk