4. KOLO FIFA PRO LEAGUE: Napínavé štvrté kolo nám prinieslo viacero zmien na prvých priečkach. Novým lídrom tabuľky sa stal SERON!

Súhrn štvrtého kola tretej sezóny turnaja FIFA PRO League.

Najlepší slovenskí a českí hráči v hre FIFA sa opäť stretli zoči-voči v boji o cenné body v tabuľke. Turnaj FIFA PRO League pokračoval v poradí štvrtým kolom, v ktorom to skutočne vrelo. Livestream ste mohli sledovať na platformách Twitch.tvChuckTV. Prinášame vám súhrn štvrtého hracieho dňa tretej sezóny FIFA PRO League.

 

 

V hlavnom zápase štvrtého kola sa na virtuálnom trávniku postavili proti sebe hráči SERONREALDANEK. V tomto intenzívnom súboji opäť SERON potvrdil svoje impozantné hráčske kvality. Do súperovej bránky sa mu podarilo skórovať už v prvej desaťminútovke zápasu (1:0). Jednobodový náskok si udržal až do konca prvého polčasu. Napokon Seron dokázal svoje vedenie ešte zvýšiť na 2:0. Skórovať sa mu podarilo v 56. minúte, čím potvrdil svoju dominanciu v zápase. Realdanek sa však nenechal tak ľahko poraziť. Hoci dokázal znížiť gólový náskok Serona na 2:1, no vyrovnať sa mu už nepodarilo. Z tohto stretu vyšiel víťazne hráč Seron z tímu Sampi a tým odštartoval jeho sériu víťazstiev v štvrtom kole tretej sezóny FIFA PRO League.

 

Následné zápasy nám priniesli viaceré zmeny v bodovej tabuľke. O jednu priečku si pohoršil hráč Revy, ktorý padol na druhé miesto. Tabuľke kraľuje neporazený Seron, ktorý ma na svojom konte úctyhodných 23 bodov. Tretiu priečku obsadil hráč Alex_eSports s pätnástimi bodmi. Na päty mu zo štvrtého miesta šľape Caster so štrnástimi získanými bodmi.

V štvrtom kole bez pochýb dominoval strelec Seron, ktorý vyhral všetky odohrané zápasy dňa. Revy dokázal získať jednu remízu, ale zároveň aj prehru. Najmenej sa darilo hráčovi RealDanek, ktorý podľahol strelcom MarioOoso99Seron. V obidvoch zápasoch dokázal získať len jeden gól na svoju stranu. Štvrte kolo prinieslo len dva jednoznačné zápasy z pohľadu gólového vedenia, kedy súperi nedokázali odpovedať – Seron vs Huhnak (7:0) a Caster vs Martin (5:0). Diváci mohli zazrieť aj tri remízy, kedy boli súboje vyrovnané až do samotného konca.

Bodová tabuľka sa neustále mení. Na prvých priečkach to začína skutočne vrieť. Dokáže si Seron udržať prvé miesto? To sa dozvieme už budúci štvrtok v piatom kole tretej sezóny FIFA PRO League!

 

Tu si môžete pozrieť bodovú tabuľku a výsledky zo štvrtého kola.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú tretiu sezónu FIFA PRO League. Každý štvrtok o 17:00 môžete sledovať kolosálne a intenzívne výkony TOP hráčov z TOP tímov na našej scéne. Livestream môžete sledovať na Twitch/YZONEsk alebo na e-športovej televízii ChuckTV.