Siedme kolo prinieslo nových TOP5 lídrov tabuľky, ktorým naďalej kraľuje doteraz neporazený SERON!

Súhrn siedmeho kola tretej sezóny turnaja FIFA PRO League.

Najlepší slovenskí a českí hráči v hre FIFA sa opäť stretli zoči-voči v boji o cenné body v tabuľke. Turnaj FIFA PRO League pokračoval v poradí siedmym kolom, v ktorom to skutočne vrelo. Livestream ste mohli sledovať na platformách Twitch.tv a ChuckTV. Prinášame vám súhrn siedmeho dňa tretej sezóny FIFA PRO League.

V hlavnom zápase siedmeho kola sa proti sebe postavili hráči FCMARTINKOBBYCZ. Otvárací gól úvodného zápasu strelil hráč FCMARTIN (1:0). Jednogólové vedenie si dokázal udržať len do 26. minúty, kedy sa podarilo hráčovi KOBBYCZ vyrovnať na nerozhodný stav (1:1). Hneď v úvode druhého polčasu FCMARTIN sa opäť dostal do vedenia, bodový stav zvýšil na 2:1. Súboj bol skutočne napínavý, hráči predvádzali na virtuálnom trávniku silnú ofenzívnu hru. FCMARTIN nezastavuje svoj nápor na súperovu bránku, napokon v 55. minúte sa dostáva do dvojgólového vedenia. Nezastaviteľná lavína gólov v podaní hráča FCMARTIN nekončí. Pred záverom druhého polčasu dokázal zvýšiť vedenie až o dva góly (5:3). KOBBYCZ sa snažil odpovedať, no neúspešne. Zápas sa skončil víťazstvom hráča FCMARTIN výsledným pomerom skóre 5:3.

Následné zápasy nám priniesli ďalšie posuny v bodovej tabuľke. SERON stále na prvej priečke s neuveriteľnou bilanciou skóre bez jediného prehratého zápasu (32 bodov). Hráčovi LUMASA2 sa príliš nedarilo, v bodovej tabuľke sa prepadol až o sedem priečok (18 bodov). Prekvapením sa stal hráč T9LAKY, ktorý suverénne obsadil druhú priečku (24 bodov). Zaujímavé posuny sa udiali aj v celkovej TOP5 hráčov. Tretiu priečku si ukoristil DRMi10 (23 bodov). ALEX si drží štvrtú priečku (22 bodov). TOP5 uzatvára strelec DALAS, ktorý má na konte 21 bodov.

Tu si môžete pozrieť bodovú tabuľku a výsledky zo siedmeho kola.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú tretiu sezónu FIFA PRO League. Každý štvrtok o 17:00 môžete sledovať kolosálne a intenzívne výkony TOP hráčov z TOP tímov na našej scéne. Livestream môžete sledovať na Twitch/YZONEsk alebo na e-športovej televízii ChuckTV. Pohodlne sa usaďte, pripravte si občerstvenie a príďte digitálnou cestou povzbudiť hráčov v ich ceste za víťazstvom.