10. KOLO FIFA PRO LEAGUE: Desiaty hrací deň nám priniesol úctyhodné súboje o prvých TOP5 priečok v bodovej tabuľke!

 

Súhrn desiateho kola tretej sezóny turnaja FIFA PRO League.

 

Najlepší slovenskí a českí hráči v hre FIFA sa opäť stretli zoči-voči v boji o cenné body v tabuľke. Turnaj FIFA PRO League pokračoval v poradí desiatym kolom, v ktorom to skutočne vrelo. Livestream ste mohli sledovať na platformách Twitch.tv a ChuckTV. Prinášame vám súhrn desiateho dňa tretej sezóny FIFA PRO League.

 

V hlavnom zápase desiateho kola sa zoči-voči stretli hráči MARIOOOSO99 a RITZY. Otvárací gól patril hráčovi RITZY, ktorý dokázal skórovať v 24. minúte na 1:0. Následne dokázal ešte v prvom polčase vynikajúcou prihrávkou náskok zvýšiť na 2:0. MARIOOOSO99 napokon znížil náskok v 41. minúte zápasu na 2:1. Druhý polčas sa niesol v silnom defenzívnom duchu na oboch stranách. MARIOOOSO99 nedokázal stav vyrovnať a RITZY si ustrážil vedenie. Zápas sa skončil s výsledným skóre 2:1 v prospech hráča RITZY.

Následné zápasy deviateho kola nám priniesli len veľmi málo zmien v tabuľke. SERON už tradične kraľuje tabuľke s 41 bodmi. Súboj o druhú priečku bol však zaujímavý. MARIOOOSO99 dokázal predbehnúť hráča T9LAKY a tým si ukoristil druhé miesto v tabuľke (39 bodov). Spomínaný T9LAKY po súboji skončil na treťom mieste v tabuľke s 38 bodmi. Úctyhodný skok zaznamenal hráč MATEJS, ktorý sa dostal do TOP5. Konkrétne sa nachádza na štvrtom mieste v tabuľke so 33 bodmi. TOP5 uzatvára hráč REVY s 29 získanými bodmi.

 

Tu si môžete pozrieť bodovú tabuľku a výsledky z desiateho kola.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú tretiu sezónu FIFA PRO League. Každý štvrtok o 17:00 môžete sledovať kolosálne a intenzívne výkony TOP hráčov z TOP tímov na našej scéne. Livestream môžete sledovať na Twitch/YZONEsk alebo na e-športovej televízii ChuckTV.