9. KOLO FIFA PRO LEAGUE: Tretia sezóna FIFA PRO League sa blíži do finále. SERON si naďalej stráži prvé miesto v bodovej tabuľke!

 

Súhrn deviateho kola tretej sezóny turnaja FIFA PRO League.

 

Najlepší slovenskí a českí hráči v hre FIFA sa opäť stretli zoči-voči v boji o cenné body v tabuľke. Turnaj FIFA PRO League pokračoval v poradí deviatym kolom, v ktorom to skutočne vrelo. Livestream ste mohli sledovať na platformách Twitch.tv a ChuckTV. Prinášame vám súhrn deviateho dňa tretej sezóny FIFA PRO League.

 

V hlavnom zápase deviateho kola sa zoči-voči stretli hráči SERON a CASTER. Úvodný duel na virtuálnom ihrisku otvoril gólom hráč CASTER (1:0), ktorý dokázal skórovať už v prvých piatich minútach zápasu. SERON dokázal odpovedať ešte v prvom polčase, kedy strelil vyrovnávací gól v 39. minúte zápasu na 1:1. V nasledujúcich minútach zápasu SERON už len potvrdil svoju neuveriteľnú dominanciu v celej tretej sezóne FIFA PRO League. Pokutový kop v 45. minúte mu zaručil zvýšenie vedenia na 2:1, ktoré si však SERON dokázal postrážiť až do konca zápasu.

Následné zápasy deviateho kola nám priniesli len veľmi málo zmien v tabuľke. SERON s dvoma prehrami a až s dvanástimi vyhratými zápasmi naďalej na čele tabuľky (40 bodov). T9LAKY si ukoristil druhé miesto s 38 bodmi. Až o osem bodov menej má hráč MARIOOOSO99, ktorý sa umiestnil na treťom mieste (30 bodov). Štvrtú priečku má v moci hráč REVY s 27 bodmi. TOP5 uzatvára strelec DRMI10, ktorý má na konte 26 bodov.

 

Tu si môžete pozrieť bodovú tabuľku a výsledky z deviateho kola.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú tretiu sezónu FIFA PRO League. Každý štvrtok o 17:00 môžete sledovať kolosálne a intenzívne výkony TOP hráčov z TOP tímov na našej scéne. Livestream môžete sledovať na Twitch/YZONEsk alebo na e-športovej televízii ChuckTV.