Novinka v podobe FIFA League Cup s prizepoolom 1000 € štartuje už 1. decembra! 

December bude futbalový nielen zásluhou práve prebiehajúcich Majstrovstiev sveta, ale takisto vďaka hernej sérii FIFA 23. Hráči, pozor! Práve 1. decembra odštartuje FIFA League Cup s finančným prizepoolom 1000 € a ďalšími odmenami. 

A práve ty môžeš byť pri tom. FIFA League Cup sa bude skladať z 11 hracích dní (1.12. – 19.1.), po ktorých bude nasledovať finále. To je na programe 21. januára 2023. 

Registrovať sa môžeš do každého hracieho dňa, pričom podstatou tohto formátu je priebežné získavanie bodov do rebríčku, z ktorého sa následne vytvorí konečná tabuľka s umiestnením. TOP 12 hráčov postupuje do finále FIFA League Cup, kde uvidíme skupinovú časť a play-off. 

Následne 4 najlepší hráči z finále dostanú pozvánku do elitnej FIFA PRO League, kde títo hráči vytvoria dva tímy (FIFA PRO League sa hrá formátom 2vs2). Okrem toho si zahrajú aj FIFA PRO League KICK-OFF turnaj. Vráťme sa ale späť k FIFA League Cup.  

Čo všetko potrebuješ vedieť? 

Aby si sa mohol zapojiť, musíš vlastniť NewGen konzoly alebo počítač. Tak čo, je tvoj Ultimate Team naštartovaný? Práve vo FIFA League Cup ho využiješ a zmeriaš si sily s ostatnými hráčmi a ich mužstvami, pri móde hry FUT 23 1vs1. Hrať sa bude klasickým formátom BO2, single elimination.  

O čo sa hrá? 

Boj o finančný prizepool 1000 € sa začne až vo finále FIFA League Cup, ktoré je na programe 21.1.2023. Najlepšia trojica si výhru rozdelí nasledovne: 

  • 1. miesto: 600 € 
  • 2. miesto: 300 €
  • 3. miesto: 100 € 

Okrem toho, najlepšia štvorica z finále FIFA League Cup dostane automaticky miestenku vo FIFA PRO League a zúčastní sa ešte predtým krátkeho turnaja FIFA PRO League KICK-OFF. 

Registrácia 

Turnaj a samotné registrácie prebiehajú na webe yzone.sk, registrácia je pre každého hráča zadarmo. Prihlásiť sa môžeš do každého z 11 hracích dní, pričom uzávierka registrácií pre každý matchday je v daný deň turnaja o 16:50. Registrovať sa môžeš na tomto odkaze. 

Finále FIFA League Cup 

Do finále (21. januára 2023) postupuje 12 hráčov podľa konečného rebríčka a počtu bodov zo základnej časti. Vo finále uvidíme štyri skupiny, pričom do každej z nich budú vylosovaní traja hráči. Skupinová fáza bude prebiehať formátom BO1. Do play-off postupuje najlepšie duo z každej skupiny. Práve vo vyraďovacích bojoch sa systém zmení na klasiku – single elimination pri formáte BO2. 

Čo by som mal vedieť pred zapojením sa? 

Viac informácií napríklad o bodovacom systéme, zozname hracích dní, spôsoboch komunikácie a ďalšie nájdeš na podstránkach FIFA League Cup.