Koncom marca sme spustili pre vás online ligu na KAŽDEJ platforme. Najväčšej účasti sa teší PS4, kde sú hrači rozdelení do 2 skupín pre Kick-off a 1 pre FUT. V skupine A má prvé miesto momentálne Miroslav-15, za ktorým je so stratou 9 bodov Fanatik, ktorý má však 4 zápasy k dobru. Dokáže nahrať všetkých 12 bodov a posunuť sa na prvé miesto? To nám prezradia až nasledujúce dni.

V skupine B máme zápletku v prvých 3 miestach, kde je rozdiel medzi prvým a tretím miestom 7 bodov a Alex_FcBpn môže poskočiť na druhé miesto, pokiaľ vyhrá oba nasledujúce zápasy, a dotiahne sa tak na Adam_FcBPN na rozdiel 1 bodu. Boje nezaháľajú ani o miestenku v play-off, kde pri odhliadnutí počtu zápasov delia hráčov od zostupovej zóny iba 2 body.

V režime FUT boli zatiaľ odohrané iba 2 zápasy, kde si po 3 body rozdelili DFS KIMMY_engerau_boys a El Šipi.

Xbox a PC hostia každý po jednej skupine Kick-off. V Xbox skupine nie je prakticky o ničom rozhodnuté, keďže prvé 4 víťazné miesta a 6 miest okolo zostupovej zóny sa odlišujú v malom počte bodov. Najväčší závod je o prvé miesto, kde v najbližších 3 zápasoch môže souco92 dohnať 4 bodovú stratu za Pego. Netreba zabúdať ani na Rx, ktorý so 6 zápasmi k dobru môže taktiež poskočiť až na prvú priečku, keďže na prvého stráca len 7 bodov.

V PC skupine zatiaľ zvádzajú boj o prvé miesto Tomas2457 a Sawy, ktorých od seba delia len 3 body, čo môže zmeniť ich vzájomný zápas. Posledné 2 miesta sa do play-off nedostanú a hráčov Karfsen a K&Bbros čaká neľahký boj aby z týchto priečiek unikli a prebojovali sa do play-off časti.

Všetko je ešte otvorené a každý zápas môže zmeniť celé poradie ligy. My budeme všetko sledovať a podelíme sa s vami o pravidelný report z každej ligy!