Už dnes štartuje 6. sezóna v podobe HELL ENERGY Online League. Opäť sa hrá na všetkých konzolách a nechýba ani režim FUT. PS4 ligu bude hrať 30 hráčov, z ktorých si 22 zahrá kick-off, kde budú rozdelení do dvoch skupín po 11. FUT sa teší z účasti 8 hráčov. Xbox ligu si zahrá taktiež 8 hráčov. PC sa teší vyššej účasti 12 hráčov!

V skupinách odohrá každý s každým 2 zápasy (doma – vonku), pričom play-off sa bude hrať systémom BO3 – to znamená na 2 víťazné zápasy.

Online ligu si zahrajú staré či nové tváre, z tých známych poznáme napríklad hráčov z UNI-LIGY (liga v malom futbale na Slovensku), ktorých reprezentujú hráči ako Adam-FCBPN alebo DEFFEATERS KIMMY, ktorý vytvorili spoluprácu s tímom engerau boys (tím z UNI-LIGY). Taktiež účasť potvrdil Rx, ktorý reprezentuje AS Trenčín esports. Z tých nových sa predstaví Rulers Team.

Hráčom odporúčame poriadne si preštudovať pravidlá aby nevznikli prípadné komplikácie. Túto sezónu nás čakajú ešte novinky, ktoré budeme odhaľovať priebežne a to vrátane pravidelných streamov každú stredu od 19:00! –> https://www.twitch.tv/fifa_league_sk

KOMUNIKÁCIA hráčov s adminom a medzi sebou na discorde:https: https://discord.gg/444ZvQw

PRAVIDLÁ + ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: https://fifaleague.sk/ligy/

Všetkým zúčastneným prajeme veľa šťastia !