Prinášame Vám pravidelný piatkový report z HELL ENERGY online league. Ako sa zmenilo poradie sa dočítate práve tu!

Začneme PS4 A skupinou, kde je o poradí v skupine rozhodnuté! Prvé miesto vo včerajšom šlágri strhol na svoju stranu Majinho10, ktorý v základnej časti prehral iba raz. Druhé miesto patrí Kozinho a tretí je kvasno13, za ktorým sa tesne s bodovým rozdielom držal a obsadil štvrté miesto Adam_FcBPN. Posledné postupové miesto uzatvára RhinosSK.

PS4 B skupina taktiež nemá ďaleko do konca, avšak víťaza skupiny poznáme už teraz! Miroslav-15, ktorý zatiaľ prehral iba raz má dostatočný náskok pred druhým Vrabelis aby o prvenstvo neprišiel. DFS KIMMY_engerau_boys má zhodný počet s Vrabelis ale má k dobru 3 zápasy, tým pádom sa môže posunúť na druhú priečku.

PS4 FUT má lídra v podobe TRacz7, druhú priečku drží Peposlav17 a na treťom mieste sa drží vladenl s rovnakým počtom bodov ako Peposlav17. Táto skupina je veľmi otvorená a čaká nás ešte dosť zápasov na zamotanie poradia.

Poradiu v Xboxe zatiaľ kraľuje Jogurt41, ktorý je zatiaľ bez prehry. Prvú trojku dopĺňajú ešte Letec7323 a Cursedesteam33. Zo štvrtej priečky si na prvú trojku chuť robí matSVK, ktorý má zhodný počet bodov ako tretí Cursedesteam33.

PC skupinu vedie Tomas2457, na ktorého je zavesený BavendoFarky. Druhý spomínaný stráca na prvé miesto 1 bod a má k dobru 2 zápasy. Tretí je momentálne Meliandro so ziskom 18 bodov. Na play-off súboje bude taktiež zaujímavý pohľad, pretože súperov od zóny postupu delí rozdiel len 2 bodov.

Ako sa poradie v skupinách vyvŕbi a kto bude komu súper v play-off? Dočítaš sa v našom najbližšom reporte!