Pravidelný piatkový report pre všetkých priaznivcov FIFA je tu! V niektorých ligách už je známe finálne poradie skupín tak poďme sa na to spolu pozrieť!

PS4 A skupina už pozná svoje skupinové poradie. Prvé miesto si postrážil Majinho10, na ktorého sa celý čas lepil Kozinho, no 3-bodový rozdiel rozhodol v prospech prvého spomínaného hráča. Tretiu priečku obsadil kvasno13, ktorý predbehol Adam_FcBPN o bod. Postupové priečky do play-off uzatvára RhinosSK.

PS4 B skupina čaká ešte zopár zápasov, no prvá trojka by už mala byť uzavretá. Miroslav-15 obhájil prvé miesto. Poradie sa môže prehodiť medzi DFS KIMMY_engerau_boys, ktorý je momentálne druhý, no pokiaľ Acecko vyhrá zvyšné 2 dueli, poskočí na druhú priečku on. Play-off miestenky však ostávajú ešte otvorené.

PS4 FUT skupina už je rozbehnutá, avšak zápasov ešte zostáva dosť. Prvú priečku však drží Szabi_1992, za ktorým je nalepený TRacz7. Peposlav17 stojí na treťom mieste ale všetko ešte môže byť v najbližších dňoch inak.

Xbox skupina taktiež pozná svoje finále postavenie. Jogurt41 ukoristil prvú priečku, skupinovú fázu odohral bez prehry. Na krk mu celý čas dýchal Rx, ktorý je na druhej priečke s deficitom 1 bodu. Rovnaká situácia nastala v boji o 3. miesto, kde o bod bronzovú priečku berie Pego pred Letec7323.

PC skupina nemá definitívne poradie podobne ako PS4 FUT ale prvé miesto už je nám známe. BavendoFarky bez prehry a so stratou iba 2 bodov je definitívne na prvom mieste. Druhú priečku obsadil zatiaľ Tomas2457 a tretiu Sawy.

Zmeniť sa môže ešte veľa a my tu budeme pre Vás aj o týždeň s ďalším reportom! Čoskoro nás čaká play-off tak zostaňte s nami!