Pravidelný piatkový report z HELL ENERGY Online League je tu a dočkali sme sa play-off!

PS4 platforma má play-off spojené do jedného pavúka ako už býva zvykom. V PS4 A skupine sa na prvých troch miestach umiestnili Majinho10, Kozinho a kvasno13. Rad postupujúcich uzatvoril RhinosSK. Skupinu B ovládol Miroslav-15, o kus za ním je DFS KIMMY_engerau_boys a tretie miesto obsadil Acecko. Poslednú postupovú priečku si chytil LeryKubi. V play-off sa odohrali zápasy už po finálovú fázu. Majinho10, ktorý zdolal DFS KIMMY_engerau_boys a Miroslav-15, ktorý vyhral duel s Kozinho obsadili miesta vo finále, ostatní dvaja si zahrajú o 3. miesto.

PS4 FUT skupinu vyhral Szabi_1992, za ním sa udržal TRacz7 a na treťom mieste Peposlav17. Postupovali všetci zúčastnení. Zatiaľ je známe meno jedného finalistu, ktorým je Peposlav17.

Xbox sa podarilo vytiahnúť na prvé miesto hráčovi Jogurt41, za ktorým je o bod Rx. Pego si zabral tretiu priečku. Postupovali všetci hráči. Zápasy v playoff sú ešte len na štarte, avšak prvým semifinalistom je Letec7323.

PC skupina má víťaza v podobe BavendoFarky, za ktorým sa umiestnil Tomas2457. Sawy uzatvára prvú trojicu a celkový počet postupujúcich hráčov uzatvoril Fildo. V play-off sa odohral zatial iba jeden duel a prvým semifinalistom je BavendoFarky.

Viac info o priebehu play-off ako aj iné novinky sledujte u nás aj naďalej!