Ako dopadlo 1. kolo a kto skóroval ? Zisti viac o profi lige.  

FIFA PRO League odštartovala 4.3. svoju druhú sezónu vzájomnými zápasmi prvého kola. 10 najlepších FIFA hráčov reprezentujúci slovenské a české futbalové a ešportové kluby si zmeralo svoje sily v úvodných zápasoch. Ako dopadli jednotlivé súboje a kto získal prvé dôležité body?  

Ako už býva dobrým zvykom, v úvodnom zápase nového ročníka FIFA PRO League sa predstavil víťaz predchádzajúcej ligy – Huhnak z tímu Entropiq, proti nováčikovi v súťaži a to hráčovi z tímu CFTdelay menom Revy. Favorit bol v tomto zápase jednoznačný a to Huhnak, ktorý samozrejme chcel potvrdiť pozíciu víťaza minulej ligy. To sa mu aj podarilo, keď v prvom zápase zvíťazil 5:1 a v ďalšom si už víťazstvo postrážil, aj keď v druhom zápase prehral 5:4, celkovo 9:6 pre Huhnaka.

V druhom súboji sa nám predviedol aj druhý nováčik súťaže a to CFTdelay ROMANKKO, proti hráčovi z tímu SIG Typci. ROMANKKO je síce nováčik, ale v tomto zápase bol miernym favoritom, čo sa aj potvrdilo po 2 víťazstvách a to 3:2 a 4:0 celkovo 7:2 a pripisuje si prvé body vo FIFA PRO League.

V ďalšom zápase proti sebe nastúpili ASTN Doli97 a donedávna ešte hráč reprezentujúci Žilinu, po novom už vo farbách FC Viktoria Plzeň – FCVP Cristy. Papierovým favoritom bol FCVP Cristy, ktorý v minulej SWAN FIFA PRO League skončil na 2. mieste a išiel si v tomto jeho úvodnom vystúpení po plný bodový zisk. Predpoklady sa jednoznačne potvrdili, keď v zápasoch FCVP Cristy vyhral 3:0 a 3:1 celkovo 6:1 a pripisuje si do tabuľky prvé tri body.

Súboj číslo 4 priniesol súboj mladého hráča Slovanu – Lumasa2, proti hráčovi SIG FCMARTIN. V tomto zápase nebol jednoznačný favorit, obaja hráči sú veľmi kvalitní. Prvá hra skončila  2:0, kedy Martin dokázal odomknúť bránu Lumasu hneď 2x v prvom polčase. Taktickou bitkou, ktorá priniesla bezgólovú remízu 0:0 v druhom zápase, si SIG FCMARTIN postrážil celkové víťazstvo 2:0 a získava dôležité body do tabuľky.

Posledný zápas úvodného kola FIFA PRO League sa odohral medzi FCST Alexom z Trnavy a RIIJKom z tímu Entropiq. Veľkým favoritom tohto zápasu bol RIIJK, ktorý je úradujúcim majstrom SR a v minulej lige skončil na 3. mieste. Predpoklady sa naplnili – RIIJK vyhral v oboch zápasoch a to 2:1 a 3:0 celkovo 5:1 a ligu začal veľmi dobre.

2. kolo (11.3.) sa začne duelom Huhnaka (Entropiq) a SIG Typci (Sigma Olomouc) o 19:00, preto nezabudnite sledovať live komentované zápasy na facebookovej fanpage, Twitch kanáli a sociálnych sieťach mediálnych partnerov. 

Navyše, na víťaza zápasov  FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€. Viac informácií o akcií a kurzové stávky nájdeš tu.

Sledujte FIFA League aj na sociálnych sieťach: 

Facebook – https://www.facebook.com/fifaleaguesk/

Instagram – https://www.instagram.com/fifaleaguesk/