6. KOLO FIFA PRO LEAGUE: Neporazený SERON naďalej na prvej priečke. LUMASA2 mu šliape na päty!

 

Najlepší slovenskí a českí hráči v hre FIFA sa opäť stretli zoči-voči v boji o cenné body v tabuľke. Turnaj FIFA PRO League pokračoval v poradí šietym kolom, v ktorom to skutočne vrelo. Livestream ste mohli sledovať na platformách Twitch.tv a ChuckTV. Prinášame vám súhrn šiesteho kola tretej sezóny FIFA PRO League.

 

 

V hlavnom zápase šiesteho kola sa proti sebe postavili hráči RIIJK a RITZY. Už od samotného začiatku sa súboj niesol v dynamickom a intenzívnom štýle. Otvárací gól turnaja patril strelcovi RIIJK, keď dokázal pokoriť obranu súpera a dostať sa do jednogólového vedenia (1:0). K tomu, aby RITZY dokázal daný stav vyrovnať mu stačili len tri herné minúty. Vyrovnávací gól padol v 20. minúte, v ktorej bol stav zápasu na oboch stranách opäť nerozhodný (1:1). Avšak rozbehnutý kolos v podaní hráča RIIJK nešlo zastaviť. V prvom polčase dokázal zvýšiť skóre o dva góly a tým sa dostal do vedenia (3:1). V druhom polčase zápasu dokázal ešte RITZY znížiť vedenie strelca RIIJK (3:2). Druhá polovica zápasu bola opäť v dominancii hráča RIIJK, ktorý svojim fantastickým herným výkonom dokázal zvýšiť vedenie o ďalšie dva góly (5:2). Aj napriek tomu, že RITZY dokázal zvýšiť svoju gólovú bilanciu o jeden gól, hlavný zápas šiesteho kola bol bez pochýb v dominancii hráča RIJJK – 5:3.

 

 

Následné zápasy nám priniesli absolútnu dominanciu v podaní DALASA, viaceré zmeny v bodovej tabuľke, ale aj napínavé a nerozhodné súboje.

Diváci mohli zazrieť až päť nerozhodných zápasov, ktoré sa ukončili remízou a hráči si z nich odniesli po jednom bode. Šiesty hrací deň patril bez pochýb hráčovi ROMANKKO, ktorý si odniesol bezchybnú bilanciu dvoch výhier a jednej remízy. Bodovej tabuľke naďalej kraľuje neporazený SERON (23 bodov), avšak LUMASA2 sa nachádza tesne pod ním (18 bodov). KOBBYCZ (17 bodov) a REVY (16 bodov) sa stále držia v prvej TOP5 hráčov. Prvých päť priečok uzatvára hráč MATEJS so šestnástimi získanými bodmi. Bodová tabuľka sa opäť zmenila pod vplyvom šiesteho kola tretej sezóny FIFA PRO League. Doposiaľ neohrozený SERON je naďalej na čele tabuľky, ale LUMASA2 si vynikajúco vybojoval druhú priečku a zároveň atakuje prvé miesto v tabuľke. Dokáže LUMASA2 predbehnúť neporazeného SERONA? Sledujte siedme kolo FIFA PRO League už budúci štvrtok!

 

 

Tu si môžete pozrieť bodovú tabuľku a výsledky zo šiesteho kola.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú tretiu sezónu FIFA PRO League. Každý štvrtok o 17:00 môžete sledovať kolosálne a intenzívne výkony TOP hráčov z TOP tímov na našej scéne. Livestream môžete sledovať na Twitch/YZONEsk alebo na e-športovej televízii ChuckTV. Pohodlne sa usaďte, pripravte si občerstvenie a príďte digitálnou cestou povzbudiť hráčov v ich ceste za víťazstvom.