8. KOLO FIFA PRO LEAGUE: Ôsmy hrací deň turnaja opäť potvrdil dominanciu jednotlivca v tabuľke!

Súhrn ôsmeho kola tretej sezóny turnaja FIFA PRO League.

 

Najlepší slovenskí a českí hráči v hre FIFA sa opäť stretli zoči-voči v boji o cenné body v tabuľke. Turnaj FIFA PRO League pokračoval v poradí ôsmym kolom, v ktorom to skutočne vrelo. Livestream ste mohli sledovať na platformách Twitch.tv a ChuckTV. Prinášame vám súhrn ôsmeho dňa tretej sezóny FIFA PRO League.

 

Hlavný zápas ôsmeho kola patril hráčom CRISTY a MATEJS. Prvá polovica zápasu bola nesmierne vyrovnaná. Obidve strany disponovali skutočne nepriestrelnou defenzívou. Bod zlomu nastal až v druhom polčase. Skóre zápasu otvoril hráč CRISTY, ktorý sa dostal v 73. minúte do jednogólového vedenia. Netrvalo dlho a MATEJS si vybojoval remízu (1:1) po úspešnom rohovom kope. Kombinácia vo vnútri šestnástky znamenala zmenu herného stavu v prospech strelca CRISTY. Rozhodujúci gól padol v 88. minúte a zápas sa ukončil s výsledným skóre 2:1 v prospech CRISTYHO.

 

Zvyšné zápasy ôsmeho hracieho dňa nám opäť potvrdili dominanciu SERONA v tabuľke. Hoci jeho nepriestrelná bilancia zápasov padla, stále sa drží prvej priečky (36 bodov). Druhé miesto si ukoristil hráč T9LAKY (32 bodov), ktorému svieti na konte jedna prehra a totožný počet výhier a remíz (8:8). DRMi10 obsadil tretiu priečku a na konte má úctyhodných 26 bodov. Štvrtá pozícia v tabuľke patrí hráčovi ALEX, ktorý získal 25 bodov v tabuľke. TOP5 uzatvára strelec MARIOOOSO99, ktorý disponuje 24 získanými bodmi. Tesne pod hranicu TOP5 padol hráč CPTKUBAJZ, ktorý má len o jeden bod menej (23 bodov) než MARIOOOSO99.

 

Tu si môžete pozrieť bodovú tabuľku a výsledky z ôsmeho kola.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú tretiu sezónu FIFA PRO League. Každý štvrtok o 17:00 môžete sledovať kolosálne a intenzívne výkony TOP hráčov z TOP tímov na našej scéne. Livestream môžete sledovať na Twitch/YZONEsk alebo na e-športovej televízii ChuckTV.