Prinášame pravidelný ligový report, blížime sa k play-off, poďme sa na to pozrieť podrobnejšie!

FUT PS4 skupina už má svojho víťaza základnej časti. MikiTheGooat neprehral v základnej časti ligy ani jeden zápas a získal tak 58 z 60 možných bodov. Druhé a tretie miesto zatiaľ obsadili RAPID a Aubik.

PS4 A skupinu vedie zatiaľ Miroslav-15, druhé miesto obsadil opäť RAPID a na tretej priečke je Majinho10. Do play-off sa nedostanú 4 mená, 4 ďalší hráči ešte môžu zabojovať o lístok do nadstavby.

PS4 B prvé 3 miesta nemení už hodnú chvíľu a je veľká šanca, že nezmenené zostanú. Jedinú dohľadnú zmenu by mohol urobiť Galci19, ktorý má k dobru 4 zápasy a stráca na najbližšiu priečku 3 body. Miesto v play-off si z nepostupujúcich môže zabezpečiť pravdepobodne posledný účastník.

Xbox skupinu ovládol Rx, ktorý zápas ešte neprehral a získal 72 z 78 možných bodov. Druhú priečku zatiaľ obsadil souco92, ktorého môže predbehnúť Frodas, ak z 3 zápasov získa aspoň 3 body.

PC skupina už má svojho víťaza, ktorým je Tomas2457, ktorý taktiež zápas ešte neprehral a získal 45 z možných 51 bodov. Druhé miesto obsadil Sawy so ziskom 38 bodov. Na treťom mieste sa drží Hurricane so ziskom 28 bodov ale predbehnúť ho môže eilem, ktorý má bodov 26 a 4 zápasy k dobru. O play-off účastníkoch je rozhodnuté, upravovať sa už bude len poradie pred samotnými zápasmi vyraďovacej časti.

Finálne poradie sa nám pomaly ale isto ustáluje a o chvíľu budú známe play-off dvojice. Prosíme hráčov aby zvyšné zápasy odohrali v daných termínoch.